Meny
Meny fra 15.november
smakebiter fra menyen
Lam Symposium
Lammeskank med rosmarin & hvitløk
Moussaka
Kjøttsaus, aubergine & potet lagvis, toppet med kremet Bechamelsaus
GYROS
Gyrosgrillet & marinert svin, pitabrød tomat, rødløk. Tzatziki & friterte poteter
lam souvlaki
Grillspyd av marinert lam indrefilet. Friterte poteter, liten gresk salat & tzatziki
Kylling souvlaki
Grillspyd av kylling surret med bacon. Friterte poteter, liten gresk salat & tzatziki
Dagens fangst
Ovnsbakt hvit fisk. Sitronpotet & sellerirotpure
Steak & frites
Fersk indrefilet av okse, friterte poteter & Bearnaise
Småretter
Det lille ekstra
Sorte Oliven
fra Kalamata
Grillet pitabrød
& tzatziki
tzatziki
dip av gresk yoghurt, hvitløk & agurk
Frityrstekt Feta
honning, valnøtter & sesam
Kyllingsalat
Romanosalat & grillet kylling. Cherrytomat, vårløk, parmesan & valnøtter.
Sitron & honning vinaigrette.
Gresk salat
klasetomat, løk, agurk, oliven fra Kalamata & gresk fetaost.