Meny

Meny fra 15.november

smakebiter fra menyen

Lam Symposium

Lammeskank med rosmarin & hvitløk

Moussaka

Kjøttsaus, aubergine & potet lagvis, toppet med kremet Bechamelsaus

GYROS

Gyrosgrillet & marinert svin, pitabrød tomat, rødløk. Tzatziki & friterte poteter

lam souvlaki

Grillspyd av marinert lam indrefilet. Friterte poteter, liten gresk salat & tzatziki

Kylling souvlaki

Grillspyd av kylling surret med bacon. Friterte poteter, liten gresk salat & tzatziki

Dagens fangst

Ovnsbakt hvit fisk. Sitronpotet & sellerirotpure

Steak & frites

Fersk indrefilet av okse, friterte poteter & Bearnaise

Småretter

Det lille ekstra

Sorte Oliven

fra Kalamata

Grillet pitabrød

& tzatziki

tzatziki

dip av gresk yoghurt, hvitløk & agurk

Frityrstekt Feta

honning, valnøtter & sesam

Kyllingsalat

Romanosalat & grillet kylling. Cherrytomat, vårløk, parmesan & valnøtter.
Sitron & honning vinaigrette.

Gresk salat

klasetomat, løk, agurk, oliven fra Kalamata & gresk fetaost.

Bestill bord til alle anledninger

Bestill bord eller ta kontakt for å sikre deg plass.
Skroll til toppen